Pasta met romige walnootpesto
Catégorie: | Pâtes Végétarien Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
50 g Walnoten |
1 plantje(s) Basilicum |
50 g Rucola |
1 teentje Knoflook |
50 g Parmezaan, geraspt |
1 dl Olijfolie |
Peper en zout |
500 g Tagliatelle |
5 cl Room 20% |
Rucola, afwerking |
Parmezaan, afwerking |
Pasta met romige walnootpesto Instructions
Mix de walnoten met de fijngehakte basilcium, rucola, knoflook, 50g parmezaan en 1 dl olijfolie tot een gladde pesto.
Kruid met peper en zout.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakkingin lichtgezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Verwarm de room in een kookpot en voeg beeje bij beetje pesto toe.
Meng de pasta onder de saus en warm op.
Serveer met extra rucola en parmezaan.
Notes recette
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |