Avocado met krab en zalmeitjes
Easy
Fairly expensive

Leker bijgerechtje van avocado, krab en zalmeitjes.

Prep

Share This Recipe

Category: Side dish Pascale Naessens Crab
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Persons

Ingrediënten

200 g Krabvlees (Vers of blik)
2 Krabbenpoten
1 potje(s) Zalmeitjes
2 rijpe Avocado's
enkele blaadjes Koriander
1 sap Limoen
2 el Olijfolie
Peper en zout

Avocado met krab en zalmeitjes Directions

    Laat het krabvlees goed uitlekken.
    Meng het met 2 el olijfolie en een paar druppels limoensap.
    Kruid met peper en zout.
     
    Snijd de avocado’s in 2 en haal er met een klein lepeltje een paar bolletjes uit.
    Die gebruiken we voor de afwerking.
     
    De rest van het vruchtvlees plet je met wat limoensap.
    Kruid met peper en zout.
     
    Neem een kom, vul onderaan met avocado, vervolgens met krabvlees en werk af met een krabbenpoot, koriander, zalmeitjes en de bolletjes avocado.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Kcal: 515 kcal
Carbs: 3g
Fat: 41g
Proteins: 35g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Be the first to post a review

Share This Recipe