Avocado met krab en zalmeitjes
Gemakkelijk
Vrij duur

Leker bijgerechtje van avocado, krab en zalmeitjes.

Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Bijgerechten Pascale Naessens Krab
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 2 Personen

Ingrediënten

200 g Krabvlees (Vers of blik)
2 Krabbenpoten
1 potje(s) Zalmeitjes
2 rijpe Avocado's
enkele blaadjes Koriander
1 sap Limoen
2 el Olijfolie
Peper en zout

Avocado met krab en zalmeitjes Aanwijzingen

    Laat het krabvlees goed uitlekken.
    Meng het met 2 el olijfolie en een paar druppels limoensap.
    Kruid met peper en zout.
     
    Snijd de avocado’s in 2 en haal er met een klein lepeltje een paar bolletjes uit.
    Die gebruiken we voor de afwerking.
     
    De rest van het vruchtvlees plet je met wat limoensap.
    Kruid met peper en zout.
     
    Neem een kom, vul onderaan met avocado, vervolgens met krabvlees en werk af met een krabbenpoot, koriander, zalmeitjes en de bolletjes avocado.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

KCal: 515 kcal
Koolhydraten: 3g
Vet: 41g
Proteïnen: 35g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept