Avocado met krab en zalmeitjes(Uitgelichte Chef Pascale Naessens)
Bereiding
Galerij
Categorie: | Bijgerechten Pascale Naessens Krab |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
2
Personen
Ingrediënten
200 g Krabvlees (Vers of blik) |
2 Krabbenpoten |
1 potje(s) Zalmeitjes |
2 rijpe Avocado's |
enkele blaadjes Koriander |
1 sap Limoen |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Avocado met krab en zalmeitjes Aanwijzingen
Laat het krabvlees goed uitlekken.
Meng het met 2 el olijfolie en een paar druppels limoensap.
Kruid met peper en zout.
Snijd de avocado’s in 2 en haal er met een klein lepeltje een paar bolletjes uit.
Die gebruiken we voor de afwerking.
Die gebruiken we voor de afwerking.
De rest van het vruchtvlees plet je met wat limoensap.
Kruid met peper en zout.
Neem een kom, vul onderaan met avocado, vervolgens met krabvlees en werk af met een krabbenpoot, koriander, zalmeitjes en de bolletjes avocado.
Voedingsfeiten
dieet
Per portie
KCal: | 515 kcal |
Koolhydraten: | 3g |
Vet: | 41g |
Proteïnen: | 35g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |