Gebakken pladijs met tartaarsaus
Easy
Fairly cheap

Share This Recipe

Category: Main course Lunch Jeroen Meus
Seasons
Cuisine Type Belgian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Pladijzen
Bloem
Boter
1 tl Mosterd
1 hardgekookt Ei
2 kleine Augurkjes
1 el Kappertjes
1 el Dragon
1 el Peterselie, fijngehakt
1 el ui, gijngehakt
2 el Bieslook, fijngesneden

Gebakken pladijs met tartaarsaus Directions

    Snij alle kruiden en de sjalot fijn en meng die samen met de mosterd onder de mayonaise.
    Plet het hardgekookt eitje fijn en meng die onder het geheel.
    Snij de augurkjes fijn en meng die samen met de kappertjes onder de tartaar.
    Kruid met peper en zout.
     
    Verwarm de boter in de pan.
     
    Wentel de pladijs door de bloem, klop de bloem er goed af en bak de pladijs 3-4 minuten aan weerszijden.
     
    Maak er puree of frietjes bij.

Be the first to post a review

Share This Recipe