Gebakken pladijs met tartaarsaus
Facile
Bon marché

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Lunch Jeroen Meus
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Pladijzen
Bloem
Boter
1 tl Mosterd
1 hardgekookt Ei
2 kleine Augurkjes
1 el Kappertjes
1 el Dragon
1 el Peterselie, fijngehakt
1 el ui, gijngehakt
2 el Bieslook, fijngesneden

Gebakken pladijs met tartaarsaus Instructions

    Snij alle kruiden en de sjalot fijn en meng die samen met de mosterd onder de mayonaise.
    Plet het hardgekookt eitje fijn en meng die onder het geheel.
    Snij de augurkjes fijn en meng die samen met de kappertjes onder de tartaar.
    Kruid met peper en zout.
     
    Verwarm de boter in de pan.
     
    Wentel de pladijs door de bloem, klop de bloem er goed af en bak de pladijs 3-4 minuten aan weerszijden.
     
    Maak er puree of frietjes bij.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette