Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Gevulde pasta naar keuze met Belgische asperges en Philadelphia verse kaas.
Gallery
Category: | Pasta Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 kg gevulde Pasta (met asperges) |
250 g Philadelphia |
500 g Witte Asperges, geschild en in stukjes van +/- 4cm |
Peper en zout |
Verse Basilicum |
15 cl Alpro Soya room of gewone Room |
Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia Directions
- Schil de asperges en snij ze in 4 cm lange stukjes
Stoof ze aan in wat vetstof
Kruid met peper en zout - Kook ondetussen de pasta gaar (volgens verpakking)
- Als de asperges half gaar zijn laat dan de Philadelphia kaas smelten met wat room
Kruid geod met peper en wat zout
Doe eventueel nog wat room toe - Als de pasta klaar is giet af en verdeel fierect over warme borden met asperges mengsel.