Trio van zalm
Gallery
Category: | Appetizer Hans @ DeKookbijbel.be Salmon Ariane @ DeKookbijbel |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
8
Persons
--- Toast Avocado & Gerookte zalm ---
8 Sneetje(s) Houthakkers brood (of ander) |
8 Sneetje(s) Gerookte Zalm |
1 Avocado |
1 el Zure Room |
1 scheutje Limoensap |
Peper en zout |
Roze peperbolletjes |
Parmezaanschilfers |
geroosterde Sesamzaadjes |
geroosterde Pijnboompitjes |
--- Praline van gerookte zalm ---
8 sneetje(s) Gerookte Zalm |
200 g Philadelphia roomkaas |
1 el Bieslook, gesnipperd |
1 el Wasabi en Sesame mix, Santa Maria |
1 tl Himalaya zout |
Peper van de molen |
Roze peperbolletjes |
Bieslook voor versiering |
--- Kroket van Zalm ---
2 Zalmfilet (waar 8 stukjes uit kunnen) |
Panko |
Bloem |
Ei |
Seafood & Fish Santa Maria kruiden |
Trio van zalm Directions
- Toast met avocado crème en zacht gerookte zalm - Rooster de sneetjes brood. Meng de avocado met zure room, peper en zout, limoensap tot een crème in een blender/mixer. Als de toasts zijn afgekoeld smeer je ze in met advocadomousse. Belgh met een sneetje zalm en afwerken met de sesamzaadjes, pijnboombitten, bieslook, roze peper en parmezaan schaafsels.
- Zalm kroketje - Snij de zalm in blokken en paneer ze (Bloem met kruiden, ei, panko). Bak ze in arachideolie krokant.
- Zalm praline - Meng de philadelpia met de kruiden, bieslook, peper en Himalya zout. Maak met een sneetje zalm een praline gevuld met de roomkaas. versier met roze peperbolletjes en bieslook.