Croque caprese(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Croque,Panini Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
8 sneetjes Volkoren toastbrood |
100 g Zongedroogde Tomaten |
1 el Oregano, ijngehakt |
1/2 el Tomatenpuree |
1 el Pijnboompitten |
16 blaadjes Basilicum |
2 Tomaten |
8 schiijfes Mozzarella |
Croque caprese Directions
- Mix in de blender de zongedroogde tomaat met de oregano, olijfolie, tomatenpuree en pijnboompitten fijn.
- Besmeer er een sneetje brood mee
- Leg daarop een paar blaadjes basilicum, daarop 2 schijfjes tomaat, daarop 2 schijfjes mozzarella.
- Leg er terug sneetje brood op en gril ze in het croque-monsieur machine totdat de kaas gesmolten is.
Recipe notes
Bron : VTM
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving