Croque caprese(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Croque, Panini Lunch Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Keuken type | Italiaans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
8 sneetjes Volkoren toastbrood |
100 g Zongedroogde Tomaten |
1 el Oregano, ijngehakt |
1/2 el Tomatenpuree |
1 el Pijnboompitten |
16 blaadjes Basilicum |
2 Tomaten |
8 schiijfes Mozzarella |
Croque caprese Aanwijzingen
- Mix in de blender de zongedroogde tomaat met de oregano, olijfolie, tomatenpuree en pijnboompitten fijn.
- Besmeer er een sneetje brood mee
- Leg daarop een paar blaadjes basilicum, daarop 2 schijfjes tomaat, daarop 2 schijfjes mozzarella.
- Leg er terug sneetje brood op en gril ze in het croque-monsieur machine totdat de kaas gesmolten is.
Recept notities
Bron : VTM
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch
Per portie