Maaltijdsalade met zoete aardappel linzen en feta
Easy
Fairly cheap
Salade van zoete aardappel, wortel, linzen, feta met vinaigrette van olijfolie en balsamico.
Prep
Cook
Gallery
Category: | Salads Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 Zoete Aardappels |
2 Wortelen |
1 Rode Ui |
50 g Rucola |
250 g Puy linzen |
200 g Feta |
1 tl Chilivlokken |
2 el Balsamico |
3 el Olijfolie |
Peper en zout |
Maaltijdsalade met zoete aardappel linzen en feta Directions
Schil de wortelen en snij in blokjes.
Schil de aardappelen en snij in blokjes zoals de wortelen.
Snij de rode ui in partjes.
Schik alles op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
Doe er de chilivlokken over.
Kruid met peper en zout.
Zet 30 min. in de oven van 220°C.
Schep af en toe om.
Verwam de linzen.
Meng er de geroosterde groenten onder.
Voeg ook de rucola toe.
Verdeel de feta over de groenten.
Meng de balsamico met olijfolie en druppel over de salade.
Kruid met peper en zout.
Recipe notes
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving
Kcal: | 482 kcal |