Lamsbout Glacé
Super easy
Cheap
Heerlijk gekruide lamsbout op de BBQ.
 

Share This Recipe

Category: Plats principaux Mets de viande
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

1 stuk(s) Lamsbout
Peper en zout
Knoflook

De Glacé

2 el Bessengelei
2 el Bruine Suiker
1 el Azijn
1/4 tl Kruidnagel

Lamsbout Glacé Directions

  1. Kruid de lamsbout royaal met zout en peper.
  2. Indien u knoflook gebruikt, maak dan inkepingen in het vlees en steek er kleine stukjes knoflook in.
  3. Leg de lamsbout midden op het grillrooster, ,diect boven de druippan.
  4. Grill 20 tot 22 min. per 500gr. (66°C voor medium)
  5. Indien gewenst kan je 20 min. voor het einde van de grilltijd de lamsbout met de glacé bestrijken.
  6.  

Notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.