Lamsbrochettes met tabouleh-salade
Easy
Fairly cheap
 Malse lamsbrochetten met tomaat, bulgur en yoghurt.
Prep

15m

Cook

15m

Share This Recipe

Category: Plats principaux Mets de viande
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 snede(s) Lambsbout (+/- 650g Keltisch Lam)
2 Tomate,
2 Rode Ui
1 Citroen
1 bussel(s) Platte Peterselie
3 takje(s) Munt
1 potje(s) Humus, of zelf maken
1 pot(ten) Turkse Yoghurt
100 g Bulgur
4 el Olijfolie
Zwarte peper en zout

Lamsbrochettes met tabouleh-salade Directions

    Kook de bulgur gedurende 15 min in gezouten water.
    Giet af, laat goed uitlekken en maak los met een vork.
    Laat afkoelen.

    Verwijder het kroontje van de tomaten.
    Snijd ze in kwartjes, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
    Snijd de komkommer overlangs doormidden en verwijder de pitjes, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
    Pel 1 rode ui en snipper hem fijn.
    Hak de peterselie en de munt.

    Meng de tomaten met de komkommer, de ui, de peterselie, de munt, de bulgur, het citroensap en 3 el olijfolie.
    Kruid met peper en zout.
    Snijd het lamsvlees in blokjes.
    Pel de resterende rode ui en snijd hem in 4.
    Maak brochetten met het vlees en de ui, en bestrijk ze met olijfolie.
    Kruid met peper en zout, en bak rondom gaar in een grillpan.

    Serveer de lamsbrochettes met de salade, wat hummus en een lepel Turkse yoghurt.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Kcal: 456 kcal
Carbs: 25g
Fat: 19g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.