Chocolade Moelleux PN
Easy
Fairly cheap
 Een chocolade moelleux zonder bloem.
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Desserts Bakery Chocolate dessert Pascale Naessens Classics
Seasons
Tags:

Ingredients

For 10 Persons

Ingrediënten

400 g Pure Chocolade (+70% Cacao)
6 Eieren
100 g Boter

Chocolade Moelleux PN Directions

  1.  Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
    Scheid het eiwit van de dooiers.
    Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
     
     Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
     
    Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
    Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
     
    Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.

Recipe notes

Bron : Delhaize.be

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Kcal: 314 kcal
Carbs: 36g
Fat: 38g
Proteins: 10g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Be the first to post a review

Share This Recipe