Chocolade Moelleux PN
Facile
Bon marché
 Een chocolade moelleux zonder bloem.
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Boulangerie Dessert au chocolat Pascale Naessens Classiques
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 10 Personnes

Ingrediënten

400 g Pure Chocolade (+70% Cacao)
6 Eieren
100 g Boter

Chocolade Moelleux PN Instructions

  1.  Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
    Scheid het eiwit van de dooiers.
    Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
     
     Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
     
    Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
    Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
     
    Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.

Notes recette

Bron : Delhaize.be

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Kcal: 314 kcal
Glucides: 36g
Graisses: 38g
Protéines: 10g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette