Chocolade Moelleux PN
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Een chocolade moelleux zonder bloem.
Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Desserts Bakkerij Chocolade dessert Pascale Naessens Klassiekers
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 10 Personen

Ingrediënten

400 g Pure Chocolade (+70% Cacao)
6 Eieren
100 g Boter

Chocolade Moelleux PN Aanwijzingen

  1.  Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
    Scheid het eiwit van de dooiers.
    Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
     
     Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
     
    Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
    Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
     
    Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.

Recept notities

Bron : Delhaize.be

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

KCal: 314 kcal
Koolhydraten: 36g
Vet: 38g
Proteïnen: 10g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept