Chocolade Moelleux zonder bloem
Easy
Fairly cheap
 Een chocolade moelleux zonder bloem.
Prep

20m

Cook

9m

Share This Recipe

Category: Desserts Dessert Chocolate
Seasons
Tags:

Ingredients

For 10 Person(s)

Ingredienten

400 g Pure Chocolade (minimum 70% cacao)
6 Eieren
10 g Boter

Chocolade Moelleux zonder bloem Directions

  1.  Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
    Scheid het eiwit van de dooiers.
    Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
     
     Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
     
    Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
    Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
     
    Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.

More Details

Source

Delhaize - Pascale Naessens

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.