Gebakken gamba's met gember en honing(Featured Chef Peter Van Asbroeck)
Easy
Fairly cheap
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief.
Category: | Snacks & Tapas Lunch Peter Van Asbroeck Gamba |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
20 stuk(s) Gambas |
1 el Tijm |
1 el Peterselie, gahkt |
1 tl Honing |
2 stuk(s Sap en geste van limoen |
2 dl Olijfolie |
1 teentje Knoflook, geperst |
182 stuk(s) Kropsla |
1 tl Grog Zeezout |
Gebakken gamba's met gember en honing Directions
Leg de gamba's gedurende 1 uur in een marinade van tijm, gember, honing, look, geraspte limoenschil, limoensap en olijfolie.
Bak ze daarna in een pan.
Schik de ijsbergla op een groot bord.
Giet er een beetje marinade over en leg er de gamba's op.
Garneer eventueel met partjes limoen.
Recipe notes
Bron; Dag Allemaal