Gebakken gamba's met gember en honing
Facile
Bon marché
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief.
 
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Lunch Peter Van Asbroeck Gamba
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

20 stuk(s) Gambas
1 el Tijm
1 el Peterselie, gahkt
1 tl Honing
2 stuk(s Sap en geste van limoen
2 dl Olijfolie
1 teentje Knoflook, geperst
182 stuk(s) Kropsla
1 tl Grog Zeezout

Gebakken gamba's met gember en honing Instructions

    Leg de gamba's gedurende 1 uur in een marinade van tijm, gember, honing, look, geraspte limoenschil, limoensap en olijfolie.
    Bak ze daarna in een pan.
     
    Schik de ijsbergla op een groot bord.
    Giet er een beetje marinade over en leg er de gamba's op.
    Garneer eventueel met partjes limoen.
     

Notes recette

 Bron; Dag Allemaal
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette