Gebakken gamba's met gember en honing(Par le Chef Peter Van Asbroeck)
Facile
Bon marché
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief.
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Lunch Peter Van Asbroeck Gamba |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
20 stuk(s) Gambas |
1 el Tijm |
1 el Peterselie, gahkt |
1 tl Honing |
2 stuk(s Sap en geste van limoen |
2 dl Olijfolie |
1 teentje Knoflook, geperst |
182 stuk(s) Kropsla |
1 tl Grog Zeezout |
Gebakken gamba's met gember en honing Instructions
Leg de gamba's gedurende 1 uur in een marinade van tijm, gember, honing, look, geraspte limoenschil, limoensap en olijfolie.
Bak ze daarna in een pan.
Schik de ijsbergla op een groot bord.
Giet er een beetje marinade over en leg er de gamba's op.
Garneer eventueel met partjes limoen.
Notes recette
Bron; Dag Allemaal