Gebakken gamba's met gember en honing
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief.
 
 
 

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Lunch Peter Van Asbroeck Gamba
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

20 stuk(s) Gambas
1 el Tijm
1 el Peterselie, gahkt
1 tl Honing
2 stuk(s Sap en geste van limoen
2 dl Olijfolie
1 teentje Knoflook, geperst
182 stuk(s) Kropsla
1 tl Grog Zeezout

Gebakken gamba's met gember en honing Aanwijzingen

    Leg de gamba's gedurende 1 uur in een marinade van tijm, gember, honing, look, geraspte limoenschil, limoensap en olijfolie.
    Bak ze daarna in een pan.
     
    Schik de ijsbergla op een groot bord.
    Giet er een beetje marinade over en leg er de gamba's op.
    Garneer eventueel met partjes limoen.
     

Recept notities

 Bron; Dag Allemaal
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept