Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop
Prep
10m
Cook
20m
Category: | Desserts Dessert |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
100 g Tapioca |
1/2 dl kokosmelk |
1/2 dl Water |
4 el Viollettesiroop |
3 el Rietsuiker |
100 g Frambozen |
Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Directions
Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
Breng langzaam aan de kook.
Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend.
Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian Vegan
Per Serving