Kippensoep met vermicelli en balletjes
Gallery
Category: | Soup Chicken |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
250 g Kippengehakt |
1 el Paneermeel |
1/2 plantje(s) Platte Peterselie |
1 1/2 L Water |
kippenbouillon (3 blokjes, of 1 el Kippenbouillonasta) |
1 Wortel, dunne plakjes |
80 g Vermicelli |
Kippensoep met vermicelli en balletjes Directions
Meng het kippengehakt met het paneermeel en de helft platte peterselie.
Rol er balletjes van.
Breng 1.5L water aan de kook met de bouillon.
Voeg de schijfjes wortel , de balletjes en vermicelli toe.
Kook minstens nog 10 min.
Voeg platte peterselie toe en dien warm op.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |