Kippensoep met vermicelli en balletjes
Galerij
Categorie: | Soep Kip |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
250 g Kippengehakt |
1 el Paneermeel |
1/2 plantje(s) Platte Peterselie |
1 1/2 L Water |
kippenbouillon (3 blokjes, of 1 el Kippenbouillonasta) |
1 Wortel, dunne plakjes |
80 g Vermicelli |
Kippensoep met vermicelli en balletjes Aanwijzingen
Meng het kippengehakt met het paneermeel en de helft platte peterselie.
Rol er balletjes van.
Breng 1.5L water aan de kook met de bouillon.
Voeg de schijfjes wortel , de balletjes en vermicelli toe.
Kook minstens nog 10 min.
Voeg platte peterselie toe en dien warm op.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet
Per portie
Meer details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |