Kippensoep met vermicelli en balletjes
Gallery
Catégorie: | Potage Poulet |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
250 g Kippengehakt |
1 el Paneermeel |
1/2 plantje(s) Platte Peterselie |
1 1/2 L Water |
kippenbouillon (3 blokjes, of 1 el Kippenbouillonasta) |
1 Wortel, dunne plakjes |
80 g Vermicelli |
Kippensoep met vermicelli en balletjes Instructions
Meng het kippengehakt met het paneermeel en de helft platte peterselie.
Rol er balletjes van.
Breng 1.5L water aan de kook met de bouillon.
Voeg de schijfjes wortel , de balletjes en vermicelli toe.
Kook minstens nog 10 min.
Voeg platte peterselie toe en dien warm op.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |