Kippensoep met vermicelli en balletjes
Facile
Très bon marché
 Kippensoep met kippenballetjes en vermicelli.
 

Partager cette recette

Catégorie: Potage Poulet
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

250 g Kippengehakt
1 el Paneermeel
1/2 plantje(s) Platte Peterselie
1 1/2 L Water
kippenbouillon (3 blokjes, of 1 el Kippenbouillonasta)
1 Wortel, dunne plakjes
80 g Vermicelli

Kippensoep met vermicelli en balletjes Instructions

     Meng het kippengehakt met het paneermeel en de helft platte peterselie.
    Rol er balletjes van.
    Breng 1.5L water aan de kook met de bouillon.
    Voeg de schijfjes wortel , de balletjes en vermicelli toe.
    Kook minstens nog 10 min.
    Voeg platte peterselie toe en dien warm op.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette