Koekjes met witte chocolade en macadamianoten
Prep
Cook
Gallery
Category: | Bakery Oven Cookies |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
10
Persons
Ingrediënten
225 g Zelfrijzende Bloem |
125 g Boter, kamertemperatuur |
125 g Suiker |
100 g Bastard suiker |
100 g Witte chocolade, in stukjes |
50 g Macadamianoten |
1 Ei |
1 zakje(s) Vanillesuiker |
1/2 tl Bakpoeder |
Koekjes met witte chocolade en macadamianoten Directions
Verwarm de oven voor op 175°C (Boven-Onderwarmte)
Meng de boter met de 2 suikers tot een egaal mengsel.
Voeg dan één voor één de eieren toe.
Voeg ook de bloem, zout en het bakpoeder toe en schep door het deeg.
Voeg de madamianoten toe samen met de witte chocolade.
Maak balletjes, duw ze wat plt, laat genoeg afstand tussen d koekjes.
Bak 10 à 12 minuten
Recipe notes
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle lekker |