Koekjes met witte chocolade en macadamianoten
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Boulangerie Four Biscuits |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
10
Personnes
Ingrediënten
225 g Zelfrijzende Bloem |
125 g Boter, kamertemperatuur |
125 g Suiker |
100 g Bastard suiker |
100 g Witte chocolade, in stukjes |
50 g Macadamianoten |
1 Ei |
1 zakje(s) Vanillesuiker |
1/2 tl Bakpoeder |
Koekjes met witte chocolade en macadamianoten Instructions
Verwarm de oven voor op 175°C (Boven-Onderwarmte)
Meng de boter met de 2 suikers tot een egaal mengsel.
Voeg dan één voor één de eieren toe.
Voeg ook de bloem, zout en het bakpoeder toe en schep door het deeg.
Voeg de madamianoten toe samen met de witte chocolade.
Maak balletjes, duw ze wat plt, laat genoeg afstand tussen d koekjes.
Bak 10 à 12 minuten
Notes recette
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle lekker |