Koekjes met witte chocolade en macadamianoten
Bereiding
Kook
Galerij
Categorie: | Bakkerij Oven Koekjes |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
10
Personen
Ingrediënten
225 g Zelfrijzende Bloem |
125 g Boter, kamertemperatuur |
125 g Suiker |
100 g Bastard suiker |
100 g Witte chocolade, in stukjes |
50 g Macadamianoten |
1 Ei |
1 zakje(s) Vanillesuiker |
1/2 tl Bakpoeder |
Koekjes met witte chocolade en macadamianoten Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 175°C (Boven-Onderwarmte)
Meng de boter met de 2 suikers tot een egaal mengsel.
Voeg dan één voor één de eieren toe.
Voeg ook de bloem, zout en het bakpoeder toe en schep door het deeg.
Voeg de madamianoten toe samen met de witte chocolade.
Maak balletjes, duw ze wat plt, laat genoeg afstand tussen d koekjes.
Bak 10 à 12 minuten
Recept notities
Meer details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle lekker |