Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau
Easy
Fairly cheap
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Pork Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 Rookworst uit morteau
250 g gedroogde Le Puy Linzen
1 Wortel
1 ui
1 handvol Kervel
1 kruidentuiltje
1 tl Mosterd Dijon
2 el Olijfolie
Zwarte Peper en Zout

Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau Directions

    Schil de wortel en snij in grove stukken.
    Pel de ui.
     
    Spoel de linzen met koud water.
    Zet een pot met water op het vuur.
    Leg er het kruidentuiltje, wortel ui in en voeg dan de linzen toe.
    Kook +/40 min. op een zacht vuur, tot ze zacht zijn.
     
    Giet af en verwijder de ui en kruiden.
     
    Breng een pot met water aan de kook.
    Haal van het vuur en dompel de worst erin voor een 10-tal minuten.
     
    Maak een vinaigrette met de olijfolie, mosterd, zout en peper.
     
    Besprenkel er de linzensalade mee.
     
    Snjd de worst in blokjes en voeg toe aan de linzen.
     
    Werk af met kervel.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Kcal: 494 kcal
Carbs: 34g
Fat: 23g
Proteins: 30g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe