Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau
Facile
Bon marché
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Porc Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 Rookworst uit morteau
250 g gedroogde Le Puy Linzen
1 Wortel
1 ui
1 handvol Kervel
1 kruidentuiltje
1 tl Mosterd Dijon
2 el Olijfolie
Zwarte Peper en Zout

Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau Instructions

    Schil de wortel en snij in grove stukken.
    Pel de ui.
     
    Spoel de linzen met koud water.
    Zet een pot met water op het vuur.
    Leg er het kruidentuiltje, wortel ui in en voeg dan de linzen toe.
    Kook +/40 min. op een zacht vuur, tot ze zacht zijn.
     
    Giet af en verwijder de ui en kruiden.
     
    Breng een pot met water aan de kook.
    Haal van het vuur en dompel de worst erin voor een 10-tal minuten.
     
    Maak een vinaigrette met de olijfolie, mosterd, zout en peper.
     
    Besprenkel er de linzensalade mee.
     
    Snjd de worst in blokjes en voeg toe aan de linzen.
     
    Werk af met kervel.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Kcal: 494 kcal
Glucides: 34g
Graisses: 23g
Protéines: 30g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette