Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Porc Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 Rookworst uit morteau |
250 g gedroogde Le Puy Linzen |
1 Wortel |
1 ui |
1 handvol Kervel |
1 kruidentuiltje |
1 tl Mosterd Dijon |
2 el Olijfolie |
Zwarte Peper en Zout |
Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau Instructions
Schil de wortel en snij in grove stukken.
Pel de ui.
Spoel de linzen met koud water.
Zet een pot met water op het vuur.
Leg er het kruidentuiltje, wortel ui in en voeg dan de linzen toe.
Kook +/40 min. op een zacht vuur, tot ze zacht zijn.
Giet af en verwijder de ui en kruiden.
Breng een pot met water aan de kook.
Haal van het vuur en dompel de worst erin voor een 10-tal minuten.
Maak een vinaigrette met de olijfolie, mosterd, zout en peper.
Besprenkel er de linzensalade mee.
Snjd de worst in blokjes en voeg toe aan de linzen.
Werk af met kervel.
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
Kcal: | 494 kcal |
Glucides: | 34g |
Graisses: | 23g |
Protéines: | 30g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |