Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Varkensvlees Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

1 Rookworst uit morteau
250 g gedroogde Le Puy Linzen
1 Wortel
1 ui
1 handvol Kervel
1 kruidentuiltje
1 tl Mosterd Dijon
2 el Olijfolie
Zwarte Peper en Zout

Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau Aanwijzingen

    Schil de wortel en snij in grove stukken.
    Pel de ui.
     
    Spoel de linzen met koud water.
    Zet een pot met water op het vuur.
    Leg er het kruidentuiltje, wortel ui in en voeg dan de linzen toe.
    Kook +/40 min. op een zacht vuur, tot ze zacht zijn.
     
    Giet af en verwijder de ui en kruiden.
     
    Breng een pot met water aan de kook.
    Haal van het vuur en dompel de worst erin voor een 10-tal minuten.
     
    Maak een vinaigrette met de olijfolie, mosterd, zout en peper.
     
    Besprenkel er de linzensalade mee.
     
    Snjd de worst in blokjes en voeg toe aan de linzen.
     
    Werk af met kervel.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

KCal: 494 kcal
Koolhydraten: 34g
Vet: 23g
Proteïnen: 30g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept