Orechiette met tomaten-basilicumsaus
Easy
Cheap

Oreccchiette, oortjes, met een eenvoudige tomatensaus en basilcium.

Cook

Share This Recipe

Category: Pasta Vegetarian Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

400 g Orechiette
10 cl Olijfolie, extra vergine
3 teentje(s) Knoflook, geperst
750 g Tomaten, Rijp, zonder zaadjes in blokjes
3 el Basilicum, vers
Peper en zout

Orechiette met tomaten-basilicumsaus Directions

  1. Kook de pasta in ruim kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
    Laat ze uitlekken in een vergiet.
  2. Doe de olijfolie, knoflook, tomaten en basilicum in een kom en roer goed.
    Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de pasta toe en schep alles goed om zodat de pasta goed omhuld is met de saus.

Nutrition facts

diet vegetarian Vegan

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe