Orechiette met tomaten-basilicumsaus
Facile
Très bon marché

Oreccchiette, oortjes, met een eenvoudige tomatensaus en basilcium.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Végétarien Lunch
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

400 g Orechiette
10 cl Olijfolie, extra vergine
3 teentje(s) Knoflook, geperst
750 g Tomaten, Rijp, zonder zaadjes in blokjes
3 el Basilicum, vers
Peper en zout

Orechiette met tomaten-basilicumsaus Instructions

  1. Kook de pasta in ruim kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
    Laat ze uitlekken in een vergiet.
  2. Doe de olijfolie, knoflook, tomaten en basilicum in een kom en roer goed.
    Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de pasta toe en schep alles goed om zodat de pasta goed omhuld is met de saus.

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette