Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot
Easy
Fairly cheap
 Dit recept kan je als hapje eten maar ook als dessert.

Share This Recipe

Category: Appetizers & Tapas Desserts Dessert
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

2 Blaadjes Gelatine
20 cl Room
75 gr Verse Geitenkaas
50 g Walnoten
4 Verse Vijgen
Honing
Basilicum
Peper en Zout

Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot Directions

    Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water.
     
    Hak de walnoten grof, hou er 4 apart.
    Doe de gehakte walnoten onderaan in de glaasjes.
     
    Breng de room op een matig vuur aan de kook.
    Roer er de geitenkaas door en kruid met peper en zout.
     
    Haal van het vuur en roer er de gelatineblaadjes door.
     
    Schenk de panna cotta in de glaasjes.
     
    Snij de verse vijgen in  kwartjes.
    Werk de glaasjes af met de vijgen , honing hele walnoot en basilicum.

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 327 kcal

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.