Pasta met ricotta zure room paprika en zongedroogde tomaat
Easy
Fairly cheap
Een vegetarische pasta met een romige tapenade. Lekker op smaak gebracht met kappertjes, basilicum en Pecorino.
 
Prep

10m

Cook

20m

Share This Recipe

Category: Main courses Pastas Meat dishes Seafood
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

500 g Tagliatelle
150 g Chorizo pikant, in schijfjes
1 Sjalot, fijngesnipperd
1 Spaanse Peper, fijngesnipperd
1 pot(ten) Araibiata
1 blik Kerstomatensaus
24 Scampi
Parmeeaan
enkele Kerstomaatjes

Pasta met ricotta zure room paprika en zongedroogde tomaat Directions

    Bak de chorizo aan en voeg ook de sjalot en spaanse peper toe.
     
    Voeg de kerstomatensaus en arabiata toe.
    Laat op een zacht vuur staan, niet koken.
     
    Bak ondertussen de scampi aan in olijfolie met wat peper en fijn zeezout.
     
    Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
    Giet pasta af en meng met wat olijfolie.
     
    Verdeel pasta in kommetjes, giet er saus over.
     
    Verdeel de scampi'sen serveer met parmezaanse kaas

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.