Pasta met worst roquefort en rucola(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Easy
Fairly cheap
Een pasta met Blauwe kaas, moet je proberen als je blauwe kaas lust. Dit is de smaakmaker in dit gericht met de worst en kerstomaten heerlijk.
Gallery
Category: | Main course Pasta Hans @ DeKookbijbel.be |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
500 gh Pasta Penne (Spelt) |
3 Worsten |
150 g Roquefort Kaas |
25 cl Room |
250 g Trostomaten |
1 teentje(s) Knoflook |
1 Ui, gesnipperd |
Rucola |
Peper en Zout |
Parmezaanse kaas, geschaafd |
Pasta met worst roquefort en rucola Directions
Kook de pasta beetgaar zoals omschreven staat op de verpakking.
Snij het vel van de worst open maak balletjes van het gehakt.
Fruiit de ui en de knoflook in een pan/
Voeg de balletjes toe.
Als de balltjes gaar zijn doe de room in de pan.
Laat de kaas erin smelten.
Kruid met peper en zout.
Voeg op het laatste de tomaten toe.
Meng er de pasta onder.
Doe in kommen.
Werk af met rucola en kaasschilfers.