Pasta met worst roquefort en rucola
Easy
Fairly cheap
Een pasta met Blauwe kaas, moet je proberen als je blauwe kaas lust. Dit is de smaakmaker in dit gericht met de worst en kerstomaten heerlijk.
 
 

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Hans @ DeKookbijbel.be
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 gh Pasta Penne (Spelt)
3 Worsten
150 g Roquefort Kaas
25 cl Room
250 g Trostomaten
1 teentje(s) Knoflook
1 Ui, gesnipperd
Rucola
Peper en Zout
Parmezaanse kaas, geschaafd

Pasta met worst roquefort en rucola Directions

    Kook de pasta beetgaar zoals omschreven staat op de verpakking. 
     
    Snij het vel van de worst open maak balletjes van het gehakt.
     
    Fruiit de ui en de knoflook in een pan/
    Voeg de balletjes toe.
    Als de balltjes gaar zijn doe de room in de pan.
     
    Laat de kaas erin smelten.
    Kruid met peper en zout.
    Voeg op het laatste de tomaten toe.
     
    Meng er de pasta onder.
     
    Doe in kommen.
     
    Werk af met rucola en kaasschilfers.
     
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe