Pasta met worst roquefort en rucola
Facile
Bon marché
Een pasta met Blauwe kaas, moet je proberen als je blauwe kaas lust. Dit is de smaakmaker in dit gericht met de worst en kerstomaten heerlijk.
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 gh Pasta Penne (Spelt)
3 Worsten
150 g Roquefort Kaas
25 cl Room
250 g Trostomaten
1 teentje(s) Knoflook
1 Ui, gesnipperd
Rucola
Peper en Zout
Parmezaanse kaas, geschaafd

Pasta met worst roquefort en rucola Instructions

    Kook de pasta beetgaar zoals omschreven staat op de verpakking. 
     
    Snij het vel van de worst open maak balletjes van het gehakt.
     
    Fruiit de ui en de knoflook in een pan/
    Voeg de balletjes toe.
    Als de balltjes gaar zijn doe de room in de pan.
     
    Laat de kaas erin smelten.
    Kruid met peper en zout.
    Voeg op het laatste de tomaten toe.
     
    Meng er de pasta onder.
     
    Doe in kommen.
     
    Werk af met rucola en kaasschilfers.
     
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette