Pittige wentelteefjes met ui Anda pav
Easy
Cheap
Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie.
Category: | Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Indian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 Ui, gesnipperd |
1 Groene Chili, fijngesneden |
1 tl Gember-knoflookpasta |
4 Eieren, losgeklopt |
Zout naar smaak |
Zonnebloemolie |
8 sneden Brood, wit of bruin |
Pittige wentelteefjes met ui Anda pav Directions
- Meng in een grote kom de ui, de chillipeper, de gember-knoflookpasten, de eieren, de koriander en het zout.
- Verhit wat olie in een grote koekenpan.
- Dop de sneetjes brood in het eiermengsel en bak ze met twee tegelijk aan weerszijden knapperig bruin.
- Serveer de wentelteefjes warm.
- Van het overgebleven mengsel klan je eventueel een ommeletje bakken dat je bij de wetelteefjes serveert.
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving