Pittige wentelteefjes met ui Anda pav
Facile
Très bon marché
Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie.
Catégorie: | Lunch |
Saisons | |
Cuisine Type | Indienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 Ui, gesnipperd |
1 Groene Chili, fijngesneden |
1 tl Gember-knoflookpasta |
4 Eieren, losgeklopt |
Zout naar smaak |
Zonnebloemolie |
8 sneden Brood, wit of bruin |
Pittige wentelteefjes met ui Anda pav Instructions
- Meng in een grote kom de ui, de chillipeper, de gember-knoflookpasten, de eieren, de koriander en het zout.
- Verhit wat olie in een grote koekenpan.
- Dop de sneetjes brood in het eiermengsel en bak ze met twee tegelijk aan weerszijden knapperig bruin.
- Serveer de wentelteefjes warm.
- Van het overgebleven mengsel klan je eventueel een ommeletje bakken dat je bij de wetelteefjes serveert.
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion