Pittige wentelteefjes met ui Anda pav
Gemakkelijk
Goedkoop

Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie. 

Deel dit recept

Categorie: Lunch
Seizoenen
Keuken type Indisch
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

1 Ui, gesnipperd
1 Groene Chili, fijngesneden
1 tl Gember-knoflookpasta
4 Eieren, losgeklopt
Zout naar smaak
Zonnebloemolie
8 sneden Brood, wit of bruin

Pittige wentelteefjes met ui Anda pav Aanwijzingen

  1. Meng in een grote kom de ui, de chillipeper, de gember-knoflookpasten, de eieren, de koriander en het zout.
  2. Verhit wat olie in een grote koekenpan.
  3. Dop de sneetjes brood in het eiermengsel en bak ze met twee tegelijk aan weerszijden knapperig bruin.
  4. Serveer de wentelteefjes warm.
  5. Van het overgebleven mengsel klan je eventueel een ommeletje bakken dat je bij de wetelteefjes serveert.

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept