Quiche kerstomaten mozzarella en geitenkaas
Easy
Cheap

Heerlijke quiche met verse geitenkaas en kerstomaatjes, afgewerkt met geroosterde pijnboompitten en basilcium.

Share This Recipe

Category: Quiches Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Seasons
Tags:

Ingredients

For 1 Batches

Ingrediënten

1 Bladerdeeg
2 Eieren
10 cl Melk
10 cl Room
Zout en Peper
snuifje Nootmuskaat
snuifje Cayennepeper
15 Kerstomaatjes, gehalveerd
125 g Mozzarella (1 bol), liefst van buffel
125 g verse Geitenkaas
1 handvol Basilicumblaadjes
Olijfolie

Quiche kerstomaten mozzarella en geitenkaas Directions

  1. Doe het bladerdeeg in een taartvorm (niet te hoge vorm)
    Doe de randjes die overhangen weg.
    Doe met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
  2. Smeer lichtjes in met olijfolie.
    Verdeel de tomaatjes met vel naar onder over de bodem.
    Verdeel de kazen gebrokkeld of in kleine stukjes over de taart.
  3. Meng de room met de melk en eieren, voeg peper & zout, nootmuskaat en cayennepeper toe naar smaak. Meng goed en giet in de taartvorm
  4. Snij nu de basilicum en verdeel over de taart. (eventueel pijboompitjes)
  5. Bak +/- 35 min. op 200°C

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Similar Recipes

Be the first to post a review

Share This Recipe