Quiche kerstomaten mozzarella en geitenkaas
Facile
Très bon marché

Heerlijke quiche met verse geitenkaas en kerstomaatjes, afgewerkt met geroosterde pijnboompitten en basilcium.

Partager cette recette

Catégorie: Quiches Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Lots

Ingrediënten

1 Bladerdeeg
2 Eieren
10 cl Melk
10 cl Room
Zout en Peper
snuifje Nootmuskaat
snuifje Cayennepeper
15 Kerstomaatjes, gehalveerd
125 g Mozzarella (1 bol), liefst van buffel
125 g verse Geitenkaas
1 handvol Basilicumblaadjes
Olijfolie

Quiche kerstomaten mozzarella en geitenkaas Instructions

  1. Doe het bladerdeeg in een taartvorm (niet te hoge vorm)
    Doe de randjes die overhangen weg.
    Doe met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
  2. Smeer lichtjes in met olijfolie.
    Verdeel de tomaatjes met vel naar onder over de bodem.
    Verdeel de kazen gebrokkeld of in kleine stukjes over de taart.
  3. Meng de room met de melk en eieren, voeg peper & zout, nootmuskaat en cayennepeper toe naar smaak. Meng goed en giet in de taartvorm
  4. Snij nu de basilicum en verdeel over de taart. (eventueel pijboompitjes)
  5. Bak +/- 35 min. op 200°C

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette