Salsa verde
Super easy
Cheap
Een frisse salsa verde, heerlijk bij een stukje gebakken vis.

Share This Recipe

Category: Dressing Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Salsa Verde

2 teentjes Knoflook
100 g Platte Peterselie
100 g Basilicum
25 cl extra vierge Olijfolie
45 g Kappertjes
50 g kleine Augurken
1 el Mosterd
125 ml Witte Wijnazijn
Peper en Zout

Salsa verde Directions

  1. Plet voor de salsa verde de teentjes look.
  2. Was de peterselie en de basilicum en mix ze samen met de look, kappers, augurkjes en 2 eetlepels olijfolie in de blender.
  3. Voeg de mosterd en de witte wijnazijn toe.
  4. Voeg voorzichtig de rest van de olijfolie toe en kruid af met peper en zout.

Recipe notes

 

Nutrition facts

diet vegetarian Vegan

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe