Salsa verde
Super facile
Très bon marché
Een frisse salsa verde, heerlijk bij een stukje gebakken vis.

Partager cette recette

Catégorie: Vinaigrette Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Salsa Verde

2 teentjes Knoflook
100 g Platte Peterselie
100 g Basilicum
25 cl extra vierge Olijfolie
45 g Kappertjes
50 g kleine Augurken
1 el Mosterd
125 ml Witte Wijnazijn
Peper en Zout

Salsa verde Instructions

  1. Plet voor de salsa verde de teentjes look.
  2. Was de peterselie en de basilicum en mix ze samen met de look, kappers, augurkjes en 2 eetlepels olijfolie in de blender.
  3. Voeg de mosterd en de witte wijnazijn toe.
  4. Voeg voorzichtig de rest van de olijfolie toe en kruid af met peper en zout.

Notes recette

 

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette