Salsa verde(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Dressing Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Salsa Verde
2 teentjes Knoflook |
100 g Platte Peterselie |
100 g Basilicum |
25 cl extra vierge Olijfolie |
45 g Kappertjes |
50 g kleine Augurken |
1 el Mosterd |
125 ml Witte Wijnazijn |
Peper en Zout |
Salsa verde Aanwijzingen
- Plet voor de salsa verde de teentjes look.
- Was de peterselie en de basilicum en mix ze samen met de look, kappers, augurkjes en 2 eetlepels olijfolie in de blender.
- Voeg de mosterd en de witte wijnazijn toe.
- Voeg voorzichtig de rest van de olijfolie toe en kruid af met peper en zout.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch Vegan
Per portie