Salsa verde
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Een frisse salsa verde, heerlijk bij een stukje gebakken vis.

Deel dit recept

Categorie: Dressing Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Salsa Verde

2 teentjes Knoflook
100 g Platte Peterselie
100 g Basilicum
25 cl extra vierge Olijfolie
45 g Kappertjes
50 g kleine Augurken
1 el Mosterd
125 ml Witte Wijnazijn
Peper en Zout

Salsa verde Aanwijzingen

  1. Plet voor de salsa verde de teentjes look.
  2. Was de peterselie en de basilicum en mix ze samen met de look, kappers, augurkjes en 2 eetlepels olijfolie in de blender.
  3. Voeg de mosterd en de witte wijnazijn toe.
  4. Voeg voorzichtig de rest van de olijfolie toe en kruid af met peper en zout.

Recept notities

 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch Vegan

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept