Slaatje met Roquefort(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Salads Vegetarian Lunch Jeroen Meus |
Seasons | Summer |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Salade
1 bosje Waterkers |
1 boske Rucola |
2 stuk(s) Bloedsinaasappelen |
100 g Roquefort |
75 g Walnoten |
Dressing
3 el Olijfolie, eerste persing |
3 el Pompelmoessap |
1 el Verse Gember geraspt |
1 tl Honing |
Peper en Zout |
Slaatje met Roquefort Directions
- Verwijder de taaie steeltjes van de waterkers en de rucola.
- Reinig en dep de blaadjes droog.
- Schil de bloedsinaasappelen tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliesjes uit (a vif).
- Houd het sap dat vrijkomt apart voor de dressing.
- Verkruimel de Roquefort.
- Hak de walnoten grof.
- Meng de waterkers, de rucola, de bloedsinaasappelen, de kaas en de noten.
- Meng daarna de ingrediënten van de dressing en verdeel over het slaatje..
Recipe notes
Bron : VTM
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving