Slaatje van couscous en gerookte zalm(Featured Chef Peter Van Asbroeck)
Easy
Fairly cheap
Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.
Category: | Salads Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon Peter Van Asbroeck |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 kop(pen) Couscous |
8 sneetje(s) Gerookte Zalm |
1 teentje(s) Knoflook, gehakt |
3 el Bieslook, gesnipperd |
6 el Frambozenazijn |
6 el Olijfolie |
1 bussel(s) Pijpajuin |
1 Rode Paprika |
Slaatje van couscous en gerookte zalm Directions
- Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Snijd de paprika en pijpajuin zeer fijn. Meng de couscous met de look, bieslook, pijpajuin en rode paprika. Giet de frambozenazijn en de olijfolie bij dit mengsel
- Schep de couscous op de borden en leg er telkens een plakje gerookte zalm op.
Werk eventueel af met wat bieslook.
Nutrition facts
diet
Per Serving