Slaatje van couscous en gerookte zalm(Uitgelichte Chef Peter Van Asbroeck)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.
Categorie: | Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm Peter Van Asbroeck |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
2 kop(pen) Couscous |
8 sneetje(s) Gerookte Zalm |
1 teentje(s) Knoflook, gehakt |
3 el Bieslook, gesnipperd |
6 el Frambozenazijn |
6 el Olijfolie |
1 bussel(s) Pijpajuin |
1 Rode Paprika |
Slaatje van couscous en gerookte zalm Aanwijzingen
- Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Snijd de paprika en pijpajuin zeer fijn. Meng de couscous met de look, bieslook, pijpajuin en rode paprika. Giet de frambozenazijn en de olijfolie bij dit mengsel
- Schep de couscous op de borden en leg er telkens een plakje gerookte zalm op.
Werk eventueel af met wat bieslook.
Voedingsfeiten
dieet
Per portie