Slaatje van couscous en gerookte zalm
Facile
Bon marché

Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.

 

Partager cette recette

Catégorie: Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Saumon Peter Van Asbroeck
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 kop(pen) Couscous
8 sneetje(s) Gerookte Zalm
1 teentje(s) Knoflook, gehakt
3 el Bieslook, gesnipperd
6 el Frambozenazijn
6 el Olijfolie
1 bussel(s) Pijpajuin
1 Rode Paprika

Slaatje van couscous en gerookte zalm Instructions

  1. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snijd de paprika en pijpajuin zeer fijn. Meng de couscous met de look, bieslook, pijpajuin en rode paprika. Giet de frambozenazijn en de olijfolie bij dit mengsel
  3. Schep de couscous op de borden en leg er telkens een plakje gerookte zalm op.
    Werk eventueel af met wat bieslook.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette