Spaghetti aglio e olio
Super easy
Cheap
Een van de simpelste pasta's die er bestaan, maar superlekker!
 

Share This Recipe

Category: Pasta Vegetarian Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

500 g Spaghetti, volkoren
5 teentjes Knoflook
400 g Kerstomaatjes
40 g Bladpeterselie
30 g verse Basilcium
100 g Parmezaan
1 Stuk(s) Citroen, Bio
3 el Kappertjes
7 1/2 cl Olijfolie, extra vergine

Spaghetti aglio e olio Directions

    Pel de knoflook en snij in plakjes. Zet een steelpannetje op het vuur met de plakjes knoflook en de kerstomaatjes in. Laat de tomaatjes en de knoflook een kwartier sudderen op een zacht vuur.
    Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
    Snipper de peterselie en het basilicum. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe aan de looksaus. Schep om. Breng op smaak met peper, zout en citroensap en -rasp.
    Serveer de pasta met de rest van de parmezaan.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe