Spaghetti aglio e olio(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel.be)
Gallery
Catégorie: | Pâtes Végétarien Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
500 g Spaghetti, volkoren |
5 teentjes Knoflook |
400 g Kerstomaatjes |
40 g Bladpeterselie |
30 g verse Basilcium |
100 g Parmezaan |
1 Stuk(s) Citroen, Bio |
3 el Kappertjes |
7 1/2 cl Olijfolie, extra vergine |
Spaghetti aglio e olio Instructions
Pel de knoflook en snij in plakjes. Zet een steelpannetje op het vuur met de plakjes knoflook en de kerstomaatjes in. Laat de tomaatjes en de knoflook een kwartier sudderen op een zacht vuur.
Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Snipper de peterselie en het basilicum. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe aan de looksaus. Schep om. Breng op smaak met peper, zout en citroensap en -rasp.
Serveer de pasta met de rest van de parmezaan.
Notes recette
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion