Tortillawrap met kipsalade
Easy
Cheap
Lekkere tortilla gevuld met kip, wortel, witte kool met een dressing op basis van yoghurt en graanmosterd.
 
 
 

Share This Recipe

Category: Poultry dishes Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 Tortilla vellen
3 el Mayonaise light of Olijfolie
1 el Yoghurt
1 em Graanmosterd
2 el Dragon, gehakt
2 Wortels, geraspt
tas Witte kool, geraspt
1 botje Waterkers
1 dubbele Kipfilet, in reepjes

Tortillawrap met kipsalade Directions

    • Bak de kipreepjes gaar in een pan of wok en blus ze af met de sesamolie, hou ze warm.
    • Meng de mayonaise met yoghurt, mosterd en dragonblaadjes.
    • Kruid af met peper en zout.
    • Verwarm in een pan (zonder olie) de tortillavellen en leg ze op een stuk boterpapier.
    • Smeer ze met de mayonaisedressing.
    • Schik wortel, witte kool, waterkers en kip op de tortillavellen en kruid met peper en zout.
    • Rol de tortilla’s strak op met behulp van het boterpapier en draai de uiteinden strak aan.
    • Snij ze door.
     
     

Notes

Je kan ze ook in plasticfolie wikkelen en ze bewaren in de koelkast om mee naar het werk te nemen.
 
 

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

More Details

Source

VTM - Jeroen Meus

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.